22-06-2024 KLM heeft aantrekkelijke prijzen ( vanaf € 186 p.p.) en weer 6 vluchten per dag !

Afgelopen week hebben wij mooie aanbiedingen voorbij zien komen op de vluchten naar Stockholm! En ook weer de avondvlucht uit Stockholm op zondagavond. Wel nieuwe vluchtnummers! Meest ideale vlucht: heen op donderdagmorgen, KL1217, om 08.25u; Terug op zondagavond om 19.50u , KL 1226. Niet eerder, want anders blijft er weinig over van de zondagmiddag. Voor mensen die ver van Schiphol wonen is een goed alternatief: vertrek woensdagavond al ( 20.55u, KL 1227), hoeft u niet voor dag en dauw op en begint u donderdagmorgen goed uitgerust aan het schaatsavontuur. Dan wel een extra nacht in Zweden, maar we hebben een scherpe prijs voor hotel op de luchthaven! 

30-05-2024 Hoofdgids en oprichter van Naturguiden plotseling overleden

Vandaag ontvingen we het trieste nieuws dat onze zeer sympathieke en super gastvrije hoofdgids en oprichter Naturguiden, John Savelid, plotseling is overleden. U snapt dat we even van slag zijn en dit moeten verwerken. Voor John was alles mogelijk en deed ook op het ijs zijn uiterste best iedereen het zo veel mogelijk naar de zin te maken. De andere gidsen hebben inmiddels besloten om samen met Johns familie het Avontuurlijk schaatsen voor te zetten ! Voor iedereen die John Savelid als gids heeft meegemaakt en misschien zijn familie, bedrijf of de andere Zweedse gidsen schriftelijk willen condoleren volgt hier het correspondentieadres van Johns bedrijf : 

Naturguiden Svenska Aventyr AB

Munkhagsgatan 120B
58725 LINKÖPING
SWEDEN

29-05-2024  KLM heeft voor de 205 de vluchtnummers veranderd en de zondagavondvlucht geschrapt.

Ons advies is voorlopig even geen vluchten te boeken voor Stockholm-vliegveld Arlanda, totdat wij een nieuw reisadvies geven. Onze excuses voor het ongemak. 

07-05-2024 Website bijgewerkt en eerste boekingen van groepen reeds binnen

Eindelijk onze website kunnen bijwerken, wat dringend nodig was, want de eerst groepsboekingen komen al binnen! Beloofd dus weer goed schaatsjaar te worden in Zweden. Wacht niet te lang om alvast een optie op een bepaald weekend te nemen en je schaatsmaten te polsen of ze komend jaar ( weer) meegaan!.

01-05-2024 Data en prijzen voor 2025

We hebben de prijzen voor 2025 en in samenspraak met onze touroperator besloten de keuzes iets te vereenvoudigen. Elk arrangement is nu volpension en hebben elk weekend in 2025 (Januari en Februari ) standaard 1 open groep in hostels en 1 groep in 3* hotel. Daarnaast per weekend maximaal 3 exclusieve groepen. De Zweedse schaatsuitrusting is uitgebreid met schaatshelmen en kniebeschermers.

Het landarrangement ( alles incl. vanaf aankomst in Zweden tot vertrek uit) is in prijs iets omhoog gegaan:

Open groep hostels = B2 = € 840 p.p. exclusief eventuele kortingen en/of toeslagen; 

Open groep 3* hotels = C2 = € 1150 p.p.; exclusief eventuele kortingen en/of toeslagen; 

o5-02-2024  Kijk op onze facebookpagina Zweedsschaatsavontuur voor de beelden van gisteren!

wegens drukke werkzaamheden vergeten het eigen nieuws bij te houden, maar vanaf 22 januari zijn de eerste 4 groepen naar Stockholm geweest. Afgelopen weekend was zo ontzettend mooi: zonnig, weinig wind, geen sneeuw, geen regen. Echt, een super avontuur. Zie op onze  facebookpagina Zweedsschaatsavontuur voor de beelden en de video.  We gaan door tot 10 maart!

Eén telefoontje en de reis is geregeld. Dan blijf je toch niet wachten op mogelijk natuurijs hier in Nederland? 

01-09-2023 Per 1 september extra korting door lage koers Zweedse Kroon

We hebben onze prijslijst voorlopig per 1 september 2023 met € 50 kunnen verlagen door de val van de Zweedse kroon. Uiteraard voor zolang deze laag blijft staan.Snelle boekers kunnen kortingen krijgen tot wel € 100

25-08-2023 Actieprijzen bij KLM

Nu KLM : € 220 ipv € 260 p.p = € 40 voordeel 

Pre-season korting € 30 p.p

Earlybird korting € 30 p.p